Casă spațioasă cu saună, locație liniștită și ecologic curată, Vinarsko

Vinarsko, Bulgaria – ID 9203
95,700 €
Arie 1026 m2
Dispoziție atipic
Mare 25 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare o casă cu un etaj în satul Vinarsko, regiunea Burgas. Suprafața totală a casei este de 100 m2, situată pe un teren de 1026 m2 și este compusă din: hol de intrare, bucătărie, living spațios, trei dormitoare confortabile și baie cu duș și toaletă. Casa este dotată cu mobilier, aparate electrice și este gata de mutare.
Casa dispune de alimentare centralizată cu apă, electricitate, internet cu cablu de fibră optică, televiziune prin satelit. Casa este atașată de o casă de vară din cărămidă cu o cameră de recreere (16m2), în care se află o sobă cu lemne cu un cazan pe lemne pentru încălzirea casei principale și o saună cu duș, apă caldă de la un boiler sau de la un panou solar. Într-o altă anexă se află o bucătărie de vară de 2,5 x 4 m cu un set de mobilier, canapea, rafturi, al doilea frigider, raft pentru depozitarea tacâmurilor. Există o parcare betonată pentru o mașină sub un carport din plastic cu ușă. Garaj mare (25m2) sub acoperiș de fier, echipat cu bancuri de lucru, rafturi. Lângă garaj se află o zonă de recreere acoperită de 21m2 cu toaletă în aer liber, există un grătar. Există o fântână cu o alimentare mare cu apă. Zonă de ședere separată într-o pergolă deschisă cu masă și scaune din plastic, leagăn. Există un loc betonat pentru o piscină și o piscină cu cadru de 12 m3.
Casa este situată în satul Vinarsko, la 25 km de orașul Burgas și de aeroportul Sarafovo. Autostrada Burgas - Sofia se află la 1 km. Toate străzile din sat sunt asfaltate. În spatele satului curge un pârâu, există două izvoare minerale, un iaz. Loc liniștit și curat din punct de vedere ecologic. Există iluminat public. În sat există 2 magazine, cafenea, centru de sănătate, biserică, bibliotecă, oficiu poștal, grădiniță, loc de joacă, școală. Există, de asemenea, o lăptărie. Oferta este ideală pentru a trăi pe tot parcursul anului într-o locație ecologică, aproape de mare și de plajă și de Burgas. Preț de top! Vă recomandăm!
Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Numărul de etaje
1
Dispoziție
atipic
Arie
1026 m2
Teren
1026 m2
Suprafață utilizabilă
100 m2
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Magazin
8 km
Medic
8 km
Cafenea
8 km
Restaurant
8 km
Bar
9 km
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00