Casă spațioasă după reconstrucție într-o locație liniștită și frumoasă, Dračevo

Dračevo, Bulgaria – ID 9173
159,000 €
Arie 950 m2
Dispoziție atipic
Mare 25 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare o casă mare, frumoasă, cu subsol, după o reconstrucție extinsă în satul Drachevo, regiunea Burgas, Bulgaria. Casa are 3 dormitoare, la primul etaj există posibilitatea de a construi încă 2 dormitoare. Casa este situată în centrul satului, aproape de toate facilitățile. Satul este situat într-o zonă pitorească și curată din punct de vedere ecologic, în apropierea lacurilor, râurilor și a muntelui Strandzha, la 25 km de Burgas. În sat se află: cafenea, magazine, stație de autobuz, administrație, biserică. În apropiere, la numai 5 km se află orașul Sredets, unde sunt- școli, spitale, bănci etc.
Casa are o suprafață totală de 298 m2. Este compusă din două etaje rezidențiale și un subsol. La parter: hol de intrare, toaletă, baie, living imens cu șemineu și zonă de relaxare cu acces la curte, bucătărie separată și sală de mese în living. Parterul poate fi transformat în încă două dormitoare, din sufragerie și zona de relaxare. La etajul al doilea: trei dormitoare, două terase, baie cu duș și spațiu de depozitare. La subsol: garaj, camera boilerului, atelier, debara.
Casa este foarte stabilă, construită din cărămidă și beton, după o renovare majoră: acoperiș nou din țiglă, uși de intrare și interioare noi, instalații sanitare noi, boiler de 200 litri, potrivit pentru toate tipurile de încălzire. Casa are încorporate conducte de încălzire la toate camerele. Casa este autorizată ( act 16). Este construită pe un teren plat de 950m2, curtea este împrejmuită, există un al doilea subsol separat cu o fântână și o magazie pentru depozitarea lemnelor.
Există o rezervație naturală Božura cu un complex hotelier la 15km distanță. Din punct de vedere geografic, proprietatea este situată în partea de nord-est a dealului montan "Kara Tepe", care face parte din lanțul muntos Strandzha. Satul este renumit pentru aerul său de munte extrem de curat. La aproape 6 km distanță se află o rezervație extrem de interesantă pentru libelule marine. Aceasta este situată la sud de Burgas, în apropierea unui alt sat - Debelt. Rezervația este împrejmuită și are cel mai mare număr de vizitatori primăvara, când pot fi observate cele mai multe libelule de mare. În apropiere de Debelt puteți vizita un alt loc interesant, dar de data aceasta istoric - vechiul oraș roman Deultum sau ceea ce a mai rămas din el. Ruinele au fost fondate în secolul I, în timpul domniei împăratului roman Titus Flavius. Săpăturile arheologice au scos la iveală mai multe tezaure de monede și statui, care sunt dovada că orașul era foarte bogat și a fost probabil o colonie de cetățeni romani liberi, poate singura din ținuturile bulgărești de astăzi. În plus, puteți vedea barajul Mandra, situat la aproximativ 13 km de Drachevo, care vă va încânta cu zona frumoasă în care se află. Vechiul său nume este Lacul Madren și face parte din cele 4 lacuri din Burgas.

Numărul de etaje
3
Dispoziție
atipic
Arie
950 m2
Teren
950 m2
Suprafață utilizabilă
298 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
298 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
6 km
Medic
18 km
Cafenea
6 km
Restaurant
5 km
Bar
9 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00