Casă ultra modernă cu piscină, Chalkidiki

Fourka, Grecia – ID 9403
480,000 €
Arie 600 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 3 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Experimentați o capodopera autentică personalizată, în care fiecare detaliu are o poveste de spus. Casa din zona Fourka Chalkidiki cu vedere la munte și la mare și 175 m2 de spațiu de locuit, inclusiv 4 dormitoare și 4 băi, este întinsă pe 600 m2. Proiectat de un arhitect privat, se spune că actualii proprietari au modernizat această casă modernă neoclasică împreună cu el. Intimitatea, ferestrele mari, tavanele cu grinzi, șemineele, spațiul privat pentru oaspeți, subsolul mare și sala de jocuri, toate se combină pentru a face din această casă o casă.. Afară, experimentați grădinile magice, curtea luxuriantă, locurile de lux, grădinile de legume, piscină și parcare pentru 4 persoane. mașini. Această proprietate are un caracter nesfârșit și un stil creativ care este cu adevărat unic. 3000 m până la plaja cu nisip sau plimbare până la oraș aproximativ 250 m.

Furka este un sat tradițional din interior, cu case de piatră și capele, inclusiv rămășițele bisericii Sf. Ioannis din epoca bizantină. Restaurantele plăcute din jurul pieței centrale servesc mâncăruri macedonene din pește. Căile prin pădurile de măslini și pini și pajiști din jur duc la stațiunea de plajă din apropiere, Skala Fourkas, unde barurile populare de pe plajă oferă vedere la apus și la Golful Salonic.

Vă vom asigura în totalitate închirierea, managementul, reconstrucția, modernizarea, vă vom ajuta cu tot ce aveți nevoie după transferul dreptului de proprietate.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
600 m2
Teren
600 m2
Suprafață utilizabilă
175 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
175 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
5 km
Cafenea
80 m
Restaurant
30 m
Bar
3 km
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00