Casă unică de două generații, Mazzaron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 6650
359,900 €
Arie 350 m2
Dispoziție atipic
Mare 1 000 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim două proprietăți într-una. Ambele au intrări separate și se află pe un teren de colț de 350 m2 cu intrări din ambele părți. Aceasta proprietate este pe 2 etaje si are un semineu, 7 dormitoare, 3 bai complet utilate, WC, bucatarie complet utilata, gratar, proprietatea este complet mobilata si la doar cateva minute de plaje. Este situat intr-o zona linistita.

Apartamentul de la ultimul etaj, care este accesibil pe scarile exterioare, are 146 m2, unde avem 3 dormitoare spatioase si luminoase, dintre care doua duble cu dulapuri incastrate si 2 bai complete. Livingul foarte spațios are un șemineu și o terasă mare de 65 m2 cu un acoperiș din lemn care îi conferă o notă foarte mediteraneană. Această zonă ne permite să ne bucurăm de după-amiezele de vară. Continuând pe același etaj, avem o bucătărie complet utilată cu încă o terasă de 20m2 care ne permite și să ne bucurăm de clima mediteraneană.

Parcela are 150 m2 si avem terase cu ventilatoare de tavan si mobilier de gradina. Există, de asemenea, 4 camere duble spațioase și luminoase și o baie complet utilată. Din bucătăria complet utilată se face acces la terasa exterioară, unde avem un grătar, precum și o pergolă care acoperă mobilierul de grădină. Livingul este, de asemenea, spațios, cu uși de terasă duble care ies pe terasa mare. Grădina este în stare excelentă, cu diverse zone de terasă și iarbă artificială. Zona BBQ este foarte utila pentru aceste weekenduri. Există un depozit în care sunt amplasate rezervoare de apă de 1000 de litri, o toaletă cu duș, foarte practică la întoarcerea de la plajă, un loc pentru depozitarea lemnelor pentru șemineu și o fântână.

Această proprietate se remarcă prin locația sa perfectă deoarece este situată într-una dintre cele mai bune zone și la câteva minute de mers pe jos de plaje.

Mazarron se caracterizează prin plajele sale străine: Printre plajele care mărginesc coasta de 35 km lungime și în mare parte nealterată, pentru a numi doar câteva: Plaja Bolnuevo, Playa del Castellar, Plaja Nares și Playa de Rihuete. Dacă doriți să rămâneți activ, există o mulțime de sporturi nautice oferite, cum ar fi navigație, scufundări și pescuit.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
atipic
Arie
350 m2
Teren
347 m2
Suprafață utilizabilă
346 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
345 m2
Pivniță
Da
Magazin
250 m
Medic
1 km
Cafenea
250 m
Restaurant
290 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
230 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00