Cel mai mic preț garantat de pe piață, 3 camere la doar 400m de plajă, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8432
61,600 €
Arie 58 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 580 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament confortabil cu 3 dormitoare de 58m2, situat la etajul al doilea din șase etaje, în complexul privat Sunny Day 2 de pe Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, balcon.
Sunny Day 2 este situat în partea de nord a Sunny Beach, la doar 400 de metri de plaja de nisip, la 300 de metri de stația de autobuz și la 1 km de orașul vechi Nessebar. Taxa de întreținere este de 580 € pe an. Preț de top!
Complexul oferă condiții excelente pentru o vacanță de neuitat pentru familia dumneavoastră, fiind format din 5 clădiri moderne, o piscină, inclusiv o secțiune pentru copii cu tobogane de apă, un bar la piscină, un colț pentru copii, o sală de biliard și un loc de joacă. Apart-hotelul oferă servicii profesionale și facilități de cel mai înalt nivel, transfer hotel/aeroport, bar, închiriere de biciclete, acces ușor și rapid la toate obiectivele turistice ale orașului, locuri de recreere și divertisment în populara stațiune balneară Sunny Beach.
Stimați clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din normă în ultimii ani. Cu toate acestea, în tot ceea ce este rău se găsește și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe google view (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
51 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
250 m
Medic
500 m
Cafenea
30 m
Restaurant
180 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00