Clădire nouă, 3 camere, teren spațios, Selce

Kavarna, Bulgaria – ID 4285
Arie 970 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 8 500 m
Condiție Liber
Vă oferim o casă magnifică într-o clădire nouă, care va fi finisată conform dorințelor dumneavoastră. Dimensiunea casei este de 3 camere, suprafața construită de 101 m2, grădină împrejmuită de 970 m2. Casa este situată în satul Selce. Dispunerea casei - hol de intrare, living cu chicinetă, 2 dormitoare, fiecare cu baie și toaletă proprie, terasă, grădină. Pe teren există curent electric, apă municipală, iar deșeurile sunt rezolvate prin fosa septică. Casa are un coș de fum.
Vom fi bucuroși să vă ajutăm la finalizare. Distanța până la mare este de 15 minute cu mașina.
Ofertă foarte bună, vă recomandăm!
Casa este situată în satul Selce, la 8 km de orașul Kavarna, la 4 km de drumul principal. În sat există o casă de cultură unde se află un ansamblu folcloric și un club de tradiții naționale, primăria, un stadion, un magazin alimentar și un pub. Comunicațiile sunt în stare bună, satul este bine aprovizionat cu apă și electricitate. Localnicii se ocupă de agricultură. Aici se cultivă diverse fructe și legume.
Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe o coastă stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12 000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.
Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
970 m2
Teren
970 m2
Suprafață utilizabilă
88.88 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
101 m2
Parcare
Da
Magazin
4 km
Medic
5 km
Cafenea
5 km
Restaurant
4 km
Bar
5 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00