Clădire nouă cu 2 camere, în locație de top, centrul orașului, Varna

Varna, Bulgaria – ID 5281
289,000 €
Arie 103 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 2 000 m
Condiție Liber

Vă propunem spre vânzare 2 camere cu o suprafață construită de 85,32 mp, situate la etajul 3 dintr-un total de 6 într-un imobil cu lift. Proprietatea este compusă dintr-un hol de intrare (5,86 m²), un hol (2,97 m²), un living spațios cu bucătărie și zonă de luat masa (38,88 m²), un dormitor mare (13,71 m²), o baie largă cu WC (6,55 m²), un dressing (2,2 m²), o terasă cu acces din ambele camere (4,94 m²). Orientarea apartamentului este spre est. Apartamentul este de vânzare nemobilat, vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente! Apartamentul are încălzire prin pardoseală cu gaz. Apartamentul este situat în centrul orașului Varna, într-o clădire de cărămidă cu șase etaje, cu lift și o fațadă iconică. În prezent, construcția se află în stadiul de act 14. Co-aprobarea ( act 16) este așteptată până la 31.05.2023. Există opțiunea de a achiziționa un loc de parcare interior sau exterior. De asemenea, este posibil să se parcheze în zona albastră. În apropiere se află Pl. Musala, Casa Arhitectului, principala zonă pietonală și comercială. Plaja orașului se află la 2 km de clădire.

Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Varna este al treilea oraș ca mărime din Bulgaria și unul dintre centrele culturale ale țării. Dacă doriți să experimentați o vacanță pe plajă fără a neglija aspectul cultural, atunci Varna este foarte recomandată. Orașul milenar privește înapoi la o istorie bogată. Plajele cu nisip fin sunt o destinație populară pentru turiștii care își petrec vacanța de vară, iar numărul mare de festivaluri și evenimente culturale atrage în fiecare an numeroși turiști în orașul de pe coasta bulgară a Mării Negre.

Ce ar trebui să viziteze toată lumea în Varna:

1.City Park , un loc potrivit pentru relaxare și plimbare.

2. Plămânii verzi ai orașului Varna

Parcul orașului "Primorski Park" este un centru local de recreere în centrul orașului. Oamenii din Varna își iubesc parcul orașului, care este situat pe o terasă ridicată de unde se poate vedea întreaga coastă. Aici vă puteți relaxa pe bănci și pe spații verzi mari. Parcul bogat plantat este, de asemenea, foarte atrăgător din punct de vedere vizual. Turnul cu ceas și instalația de apă, care este iluminată în culori pe timp de noapte, sunt cele mai populare obiective turistice.

3. Băile romane

Băile romane datează din secolul al II-lea și fac parte din centrul istoric al orașului Varna. Rămășițele clădirilor mărturisesc despre viața culturală și socială înfloritoare a fostului oraș Odessos.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
103 m2
Suprafață utilizabilă
85.32 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
110 m
Medic
80 m
Cafenea
70 m
Restaurant
40 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
110 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00