Complet echipate 2 camere în prima linie, preț de chilipir, complex minunat

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8348
65,000 €
Arie 77 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament spațios de 2 camere, suprafața apartamentului este de 77,74 m2, situat la etajul 4 din 5 etaje în complexul magnific Privilege Fort din Sveti Vlas- Elenite, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale.
Complexul oferă două piscine în aer liber, teren de tenis, pază, restaurante excelente ( prețuri foarte bune), supermarket, internet, terenuri întreținute și amenajate și oferă servicii de închiriere de biciclete și mașini contra cost. În complex veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă și relaxantă cu familia dumneavoastră! Complex perfect întreținut.
Complex în prima linie și în funcțiune pe tot parcursul anului. Taxa de întreținere este de 13,20 €/m2 pe an.
Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis pe malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp până când cele două orașe vor fi conectate datorită dezvoltării popularei și mult vizitatei Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
77 m2
Suprafață utilizabilă
68 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
70 m
Medic
4 km
Cafenea
3 km
Restaurant
100 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00