Complet mobilat 2 dormitoare cu vedere uimitoare la mare, amenajare funcțională, Nielli, Byala

Byala, Bulgaria – ID 9454
70,500 €
Arie 55 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 6 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament superb cu două dormitoare în micul complex rezidențial Nielli, în orașul liniștit de pe litoral Byala, la 300 de metri de plajă și de toboganul cu apă. Apartamentul este situat la etajul cinci. Din cauza terenului accidentat spre mare, caracteristic orașului, în clădire se intră de la nivelul etajului al doilea. Pentru a ajunge la apartament, trebuie de fapt să urcați doar trei etaje de scări. Apartamentul este format dintr-un hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, balcon și baie-WC. De la ferestrele a două camere și de la balcon există o vedere panoramică deosebită asupra mării și a orașului. Suprafața construită a apartamentului este de 45 m2, iar suprafața totală este de 55 m2. Apartamentul este vândut mobilat funcțional ( confortabil cu în dormitor doarme patru persoane și două în camera de zi) și echipat cu tot ce aveți nevoie, inclusiv aer condiționat în ambele camere și mașină de spălat vase în bucătărie. Apartamentul este gata să locuiască. Apartament excelent atât pentru a trăi pe tot parcursul anului într-o locație ecologic curată, cât și pentru o vacanță de familie excelentă la mare sau pentru închiriere! Complexul în care se află apartamentul a fost dat în exploatare în 2012. În zona împrejmuită există o piscină cu o secțiune pentru copii, o zonă de recreere cu șezlonguri și umbrele, un grătar, o zonă de joacă pentru copii. În fața complexului există o parcare pentru rezidenții complexului. Complexul este situat la o distanță de mers pe jos de plaja cu atracții acvatice, mai multe restaurante și cafenele, magazine alimentare și alte elemente de infrastructură urbană. Taxa de întreținere este de 6 €/m2 pe an.

Byala este o zonă curată din punct de vedere ecologic, cu o circulație excelentă a celui mai curat aer de mare, care este asigurată de amplasarea amfiteatrală a orașului cu o pantă spre mare și de absența producției industriale în vecinătatea orașului.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, la 50 km. la sud de Varna și la 60 km. la nord de Burgas. Byala are tot ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă pe tot parcursul anului și pentru relaxare sezonieră într-un mic oraș de la malul mării.

Linia de coastă este caracterizată de o combinație de plaje extinse și dune de nisip, stânci albe pitorești și golfulețe marine frumoase. Lungimea totală a plajei din Byala este de peste 6 km.

Byala este centrul unei industrii viticole ale cărei tradiții datează de mult timp în trecut.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
45 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
970 m
Medic
1 km
Cafenea
900 m
Restaurant
160 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
330 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00