Complet mobilat și luxos 4 camere, la 20m de plajă, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 8792
200,000 €
Arie 151 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament de lux în prima linie și în complexul excelent Oazis în Ravda. Suprafața este de 4 camere, dimensiunea 151m2, situat la etajul trei din șase etaje. Acesta este format dintr-un hol, un living spațios, trei dormitoare, trei băi cu wc și trei terase. În preț este inclus tot mobilierul și dotările conform fotografiilor. Toate facilitățile și infrastructura minunatei stațiuni se află la distanță de mers pe jos.

Complexul în care este situat apartamentul are o locație excelentă în frumoasa stațiune balneară Ravda, pe prima linie, la 20 de metri de plajă, aproape de centru, cu multe distracții și magazine și la doar 3 km de vechiul muzeu al orașului Nessebar. Clădirea este construită cu materiale de înaltă calitate, cu o arhitectură modernă și o amplasare confortabilă și funcțională a apartamentelor, zone comune de lux - lobby bar, recepție, lifturi, fațade și zone verzi. Proprietatea este potrivită atât pentru închiriere, cât și pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Facilități ale complexului:

- Piscină în aer liber și bar la piscină, zone de relaxare

- Securitate 24 de ore pe zi

- Vestiare cu dușuri

- Cafenea

- Parcare securizată

- Loc de joacă pentru copii

Taxa anuală de întreținere este de 9,8 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mici, în Ravda există un parc acvatic care este la egalitate cu parcul acvatic din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
151 m2
Suprafață utilizabilă
132.88 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
160 m
Cafenea
50 m
Restaurant
30 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00