Confortabil 1 cameră, la 300 m de plaja Cacao, pret de închiriat, complex închis, Sunny Coast

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7293
44,000 €
Arie 36 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 432 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vanzare un apartament in suprafata de 1 camera, in orasul Sunny Beach in complexul inchis Rainbow 2. Apartamentul este situat la etajul trei cu sase etaje. Amenajare: chicinetă cu zonă de living și relaxare, baie cu toaletă și balcon. Suprafata totala a apartamentului este de 36m2 si se vinde complet mobilat si utilat. Apartamentul este deosebit de potrivit atât pentru închiriere, cât și pentru locuit pe tot parcursul anului. Pret foarte bun! Iti recomandam.
Complexul Rainbow 2 este construit în partea de sud a celebrei stațiuni Sunny Coast, la 300 de metri de plaja „Cacao Beach”. Orașul antic Nesebăr este la 15 minute de mers pe jos. Campusul este mare și bine întreținut. Complexul vă oferă dumneavoastră și oaspeților dumneavoastră:
Piscina mare, receptie, bar si restaurant, paza 24 de ore pe zi, loc de joaca pentru copii, teren frumos amenajat. Taxa de întreținere este de 432 EUR pe an.
Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.
Sunny Coast este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.
Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
36 m2
Suprafață utilizabilă
31 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
80 m
Medic
800 m
Cafenea
240 m
Restaurant
30 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00