Confortabil 2 camere, 150m de la mare, Mali i Robit, Albania

Durres, Albania – ID 9337
61,500 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 150 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament cu 2 camere în Mali i Robit, Albania. Cu o suprafață totală de 61 m2, situat pe 4 etaje. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și balcon. Clădirea în care se află apartamentul este situată la aproximativ 150m de mare. Locație excelentă, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă: magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele. Taxa de întreținere este de 8 până la 12 € pe lună.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare cu condiții foarte favorabile și Marea Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Mali i Robit este o locație pitorească situată pe coasta albaneză a Adriaticii. Zona este cunoscută pentru natura sa frumoasă și mediul liniștit, ceea ce o face un loc ideal pentru relaxare și vacanță. Plajele din Mali i Robit sunt curate și nisipoase, oferind condiții ideale pentru a face plajă și a înota în marea limpede. Această locație este ideală pentru cei care caută un loc liniștit pentru o vacanță, departe de agitația vieții urbane. Mai multe oferte de proprietăți similare pot fi găsite pe site-ul nostru Mojenemovitostumore.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
61 m2
Balcon
Da
Magazin
270 m
Medic
7 km
Cafenea
290 m
Restaurant
230 m
Bar
270 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00