Confortabil apartament cu un dormitor cu vedere Brodarica, Sibenik

Brodarica, Šibenik, Croația – ID 9198
Arie 47 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 220 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

În Brodarica, într-o locație foarte frumoasă, există o clădire în construcție pe trei etaje cu un total de 8 apartamente și locuri de parcare subterane. Locația este foarte bună, la doar 220 de metri de mare. Arhitectura modernă, construcția și echipamentele de înaltă calitate sunt doar câteva dintre caracteristicile acestor apartamente.

Apartamentul A4 de 47,53 m2 este situat la etajul 2 al clădirii, este format din bucătărie cu sufragerie și living, un dormitor, baie și balcon. Apartamentul are o terasă pe acoperiș de 36 m2 cu vedere fenomenală. Apartamentul va avea încălzire prin pardoseală în toate camerele, tâmplărie din aluminiu cu geamuri triple, jaluzele electrice + plase de insecte...

Apartamentul se vinde cu un garaj sau o parcare de 13 m2 la un preț de 2 500 €/m2.

Brodarica este o stațiune turistică populară, situată în inima Rivierei Sibenik, la doar 7 km sud de Sibenik, dacă sunteți în căutarea unor plaje urbane bine întreținute, cu o intrare treptată în mare, restaurante care oferă mâncăruri locale delicioase, o gamă largă de sporturi și activități nautice.

Laguna romantică este formată din Golful Morinj, cunoscut ca o zonă de reproducere a peștilor, și câteva insule mai mici care înconjoară orașul Brodarica. Dacă vă plimbați de-a lungul plajei, veți avea o priveliște minunată a insulei Krapanj, la care se poate ajunge cu feribotul direct din Brodarica. Iubitorii de specialități dalmate de pește trebuie neapărat să viziteze unul dintre restaurantele tradiționale locale.

Există două plaje cu pietriș în nordul și sudul stațiunii. Există o promenadă de 2,5 km de-a lungul coastei din Brodarica, care invită la plimbări seara devreme.

Cea mai renumită și cea mai lungă plajă din partea de nord a stațiunii este plaja de pietriș Rezalište, cu o intrare treptată în mare. Plaja are dușuri în aer liber, un loc de joacă, toalete publice, vestiare și băuturi răcoritoare. De asemenea, se pot închiria șezlonguri și umbrele de soare, contra cost. Iar dacă doriți să vă faceți șederea pe plajă mai plăcută, puteți închiria pedalete, bărci și jet ski-uri.

O a doua plajă mai mică, mărginită de pini, este situată în partea de sud a stațiunii. Cu toate acestea, nu veți găsi nicio facilitate turistică chiar lângă plajă. Plaja oferă, de asemenea, o priveliște frumoasă a insulei opuse Krapanj, care este renumită pentru pescuit și vânzarea de ciuperci de mare.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
46 m2
Terasă
36 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
80 m
Medic
2 km
Cafenea
170 m
Restaurant
160 m
Bar
430 m
Școală/gradiniță
640 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00