Constructie noua 4 camere, El Alcolar, zona rezidentiala, aproape de plaja si facilitati,

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5816
Arie 230 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 700 m
Condiție În construcție

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Implinește-ți visul! Casă semidecomandată situată în El Alcolar, aproape de plajă și de facilități.

Dispoziţie:

3 dormitoare cu dulapuri încorporate. Dormitorul matrimonial are baie proprie, dressing separat și dulap încorporat. Hol de intrare cu spatiu pentru agatat paltoane. Bucatarie mare cu camara. Acoperiș înclinat cu geantă plată de designer. Acoperiș Capucin cu cameră de aer și izolație termică pe bază de două plăci de polistiren extrudat. Fațadă netedă din mortar de ciment cu acoperire hidrofugă din dungi verticale cu un design exclusiv. Piscină privată. Prag si jgheab din granit. Scara interioara cu trepte din Silestone sau similar si balustrada din inox. Gresie portelanata rectificata, calitate premium, aplicata cu pasta de mortar autonivelanta. Gresie portelanata rectificata, calitate premium, pe pereti de la podea pana la tavan in bai si bucatarie. Ușă de intrare de securitate din oțel termolacuit alb cu trei puncte de ancorare. Ușă interioară netedă, lăcuită alb, de 82,5 cm, cu feronerie din crom satinat. Balcoane din camere cu balustrade de oțel vopsite în alb, cu un design minimalist. Jaluzele albe basculante cu lamele din aluminiu cu izolatie termo-acustica. Vitrare cu sistem climalit sau similar. Baterii de baie ROCA alb, seria The Gap sau similar. Robinete cu o singură manetă. Cazan electric de 80 litri Niessen model Zenit alb. TV și puncte de date în sufragerie și dormitoare. Punct telefonic in camera de zi. Preinstalare aer conditionat conductabil la ambele etaje. Perete din piatra naturala si gradina interioara. Subsol impenetrabil cu acces separat. Pergola exterioara din aluminiu lacuit alb pentru zona de parcare cu design exclusivist. Loc exterior cu acces cu rampă. Lucarn cu sistem de termoreglare pentru ventilatie si iluminarea tavanului holului si scarii de la etaj.

Lucrările vor începe în 2023, iar data estimată de finalizare este mai 2024. Rezervă-ți doar a ta. Îți poți rezerva casa de la 10.000 € cu o garanție completă.

Zona Alcolar este foarte bine conectată la plaja Rihuete și promenada Puerto de Mazarrón, zona Alamillo, facilități și noul centru comercial Mazarrón. Aceasta este o zonă rezidențială pentru prima și a doua casă, datorită proximității tuturor facilităților civice.

Cereți-ne informații fără obligație, avem planuri și specificații disponibile și vom realiza proiectul visurilor dumneavoastră.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis la mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Mazarrón este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, cu peste 35 km de coastă, dintre care cea mai mare parte este nealterată. Numeroase plaje din Golful Mazarrón au fost premiate cu Steagul Albastru datorită calității băilor și serviciilor acestora.

Plajele din Mazarrón sunt certificate Q pentru calitate pentru următoarele plaje; Plaja Bahia, Plaja Bolnuevo, Plaja Castellar, Plaja Nares și Plaja Rihuete.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
230 m2
Teren
228 m2
Suprafață utilizabilă
227 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
225 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
510 m
Medic
1 km
Cafenea
340 m
Restaurant
340 m
Bar
380 m
Școală/gradiniță
590 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00