De vânzare în rate, mobilat modern, luxos, 2 camere cu vedere la mare, complex de top, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9224
130,000 €
Arie 89 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Posibilitatea de a vinde în rate. Apartament de lux! Oferim un apartament modern mobilat cu 2 dormitoare, suprafața utilă a apartamentului este de 89 m2, care este situat la etajul 2 din 6, într-un complex privat Sun Wave, în Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu vedere la mare și la munte. Proprietatea este în stare excelentă, renovată în urmă cu doi ani. Dispune de aer condiționat, electrocasnice încorporate, două uși de intrare. Însorită, spațioasă și locul perfect pentru vacanța dumneavoastră!
Apartamentul se vinde cu tot mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complexul este situat la doar 100 de metri de mare.
Infrastructura complexului:
- loc de joacă pentru copii
- 2 piscine pentru adulți, zonă de relaxare
- 2 piscine pentru copii
- parcare
- pază 24 de ore din 24
Complexul se află la distanță de mers pe jos de numeroase restaurante, supermarketuri, schimb valutar, divertisment pentru copii și adulți și multe altele.
Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
89 m2
Suprafață utilizabilă
78.32 m2
Terasă
Da
Piscină
4 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
190 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00