Dotat cu 3 camere, la 250m de plaja, doua terase, Apolon 6, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 5919
Arie 80 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber
Va oferim atentiei un apartament cu 3 camere, in complexul privat de elita Apolon 6, in Ravda, Bulgaria. Apartamentul este situat la etajul trei din sase, intr-un bloc cu lift si are o suprafata totala de 80m2. Dispunerea este - hol de intrare, living cu chicineta, doua dormitoare, doua bai cu toalete si doua balcoane. Pretul include mobila si echipamente conform pozelor. Apartament foarte plăcut și confortabil lângă plajă, natură frumoasă și infrastructură bună.
Complexul Apolon 6, în care se află apartamentul, este situat într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul Mării Negre, la doar 250 de metri de plajă, distanța de populara stațiune Ravda este de 1 km, de vechiul Nesebăr. - 2 km, de la Sunny Beach -5 km. Complexul pune la dispoziție proprietarilor și oaspeților acestora: două restaurante, șase piscine, zone de relaxare, o cafenea, un magazin alimentar, un loc de joacă pentru copii, un centru SPA, o sală de sport, un teren de tenis, un teren de fotbal, un teren de volei, 24 - paza oră, biliard și parcare. Există trei magazine alimentare în apropiere și multe restaurante romantice pe coastă. Distanța de la parcul acvatic din Nessebar este de 500 m. Ofertă potrivită pentru închiriere și utilizare pe tot parcursul anului!
Taxa de întreținere este de 8 EUR/m2 pe an.
Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un aquapark în Ravda, care este comparabil cu aquapark din Primosk, care este un oraș local popular din peninsula. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
160 m
Cafenea
50 m
Restaurant
30 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00