Duplex 2 camere, 80m de la mare, proiect cu piscină și garaj subteran, locație excelentă, Golem, Albania

Durres, Albania – ID 9443
92,000 €
Arie 70 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 80 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară
Mojenemovitostumore oferă un serviciu complet, de la documentație, traduceri, asistență juridică, transfer de energie și plata ulterioară a taxelor de operare, la închiriere, inclusiv transferuri de la aeroport, check-in și check-out de oaspeți, curățenie cu spălătorie și călcat, publicitate pe Booking și gratuit pe site-ul companiei, management și inspecții regulate ale proprietății, efectuăm renovări în funcție de dorințele clienților și modernizare. Ne ocupăm de tot ceea ce au nevoie clienții noștri după transferul de proprietate.

Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate cu gestionarea procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv serviciul juridic, taxele notariale (taxe notariale, taxe de transfer) și onorariile avocaților.

Vă oferim un apartament duplex de 2 camere într-un proiect nou în construcție, în Golem, Albania. Suprafața totală de 70 m2. Situat la 1 etaj rezidențial. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, două băi cu WC și terasă. Proiectul oferă parcare subterană și o piscină privată cu zonă de relaxare. Clădirea în care este situat apartamentul se află la aproximativ 80m de mare. Proiectul are o suprafață de 900 m2. Clădirea va fi compusă din 5 etaje rezidențiale și va fi finalizată în 2024. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați. Pe lângă apropierea de mare, veți avea la îndemână tot ceea ce aveți nevoie pentru o viață confortabilă și relaxare. Magazine, școli, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, clinici și multe altele - totul este acolo pentru dumneavoastră.

Investiți într-o țară în curs de dezvoltare, cu condiții foarte favorabile și cu o Adriatică cu plaje frumoase ca în Croația. Acum este momentul potrivit. Doriți să vă protejați finanțele de inflație? Vreți să vă distrați și să faceți bani în același timp? Suntem o SRL cehă cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Ne ghidăm după motto-ul - Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe. Vă vom oferi o gamă largă de servicii post-vânzare (închiriere, întreținere, renovare...). Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie din partea noastră.

Golem este un mic oraș situat pe coasta Rivierei albaneze. Avantajul uriaș al stațiunii Golem din Albania este accesibilitatea mare și vacanțele de mare valoare Stațiunea de vacanță Golem se potrivește familiilor, cuplurilor și persoanelor singure. Un loc liniștit, dar interesant. În reforma administrației locale din 2015 a devenit o subdiviziune a municipalității Kavaje. Zona de-a lungul coastei este una dintre principalele destinații de plajă din Albania, unde se află multe stațiuni și hoteluri. Golem a cunoscut o dezvoltare rapidă.

Dacă nu ați ales din oferta actuală, nu contează. Putem lucra cu cererea dumneavoastră și vă vom găsi cu pricepere apartamentul de vis pentru dumneavoastră! Puteți găsi mai multe oferte imobiliare similare pe site-ul nostru.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
70 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
50 m
Medic
4 km
Cafenea
130 m
Restaurant
60 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00