Elegant 2 camere în complexul Rainbow 4, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 6621
Arie 72 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Va oferim un apartament mobilat stilat in suprafata de 2 camere, cu o suprafata totala de 72m2, situat la etajul sasele si in acelasi timp ultimul etaj in complexul privat Rainbow 4 de pe Sunny Beach, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, o baie cu toaletă, un dormitor, o terasă cu vedere la mare și la piscină. Pretul include mobila si echipamentul complet.
Complexul in care se afla apartamentul este situat la doar 300 de metri de frumoasa plaja Cacao. Complexul dispune de o suprafata mare bine intretinuta, piscina mare, zone de relaxare, restaurante, loc de joaca pentru copii, parcare, SPA, paza. Proprietatea are un potențial ridicat pentru venituri bune din chirie. Complexul Rainbow 4 este situat în partea de sud a Sunny Beach, într-o zonă cu infrastructură și comunicații excelente, la câțiva pași de orașul Nesebăr. In apropiere se afla un supermarket, magazine, farmacie, centru de sanatate, restaurante, cafenele, locuri de joaca, statii de autobuz.
Taxa de întreținere este de 12 EUR/m2 pe an. Pret bun! Iti recomandam!
Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.
Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.
Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
72 m2
Suprafață utilizabilă
63 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
70 m
Medic
700 m
Cafenea
150 m
Restaurant
60 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00