Fabulos 1 cameră la doar 300 m de plajă, complexul Vista del Mar 2, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9457
45,000 €
Arie 35 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim un apartament complet echipat și foarte confortabil cu 1 dormitor de 35m2, situat la etajul al doilea din șase etaje în complexul privat Vista Del Mar 2 în Sveti Vlas, Bulgaria. Prețul include tot mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, baie cu toaletă, balcon.

Complexul Vista del Mar 2, în care se află apartamentul, este situat într-o locație liniștită și pașnică, la doar 300 de metri de mare și de plajă, protejând între Sunny Beach și Sveti Vlas. La distanță de mers pe jos există o stație de autobuz, un supermarket și restaurante. Complexul dispune de o piscină, zonă de relaxare, bar, pază și magazin. Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp până când cele două orașe vor fi conectate datorită dezvoltării popularei și mult vizitatei Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
35 m2
Suprafață utilizabilă
30 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
540 m
Medic
2 km
Cafenea
590 m
Restaurant
160 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00