Fabulos 3 camere în complexul Grand Camelia, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 4587
78,995 €
Arie 112 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 550 m
Taxă pentru servicii 456 € per an
Condiție Liber

Oferim 3 camere complet mobilate, cu o suprafață totală de 112,11 m2, situate la etajul trei din șase etaje, în complexul Grand Camelia de pe Sunny Beach, Bulgaria. Acesta este format dintr-un hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, toaletă separată și două terase - una orientată spre est și una spre vest. Apartamentul este în stare perfectă, foarte funcțional și confortabil. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele. Apartamentul este situat într-un complex de calitate în apropierea unuia dintre cele mai pitorești golfuri de pe coasta bulgară a Mării Negre, în partea de vest a Sunny Beach, la 550 de metri de plajă. Arhitectura clădirii oferă liniște și confort, există, de asemenea, două piscine spațioase. La o scurtă plimbare de aici se află partea centrală a Sunny Beach, unde se află toate facilitățile și divertismentul. Taxa de întreținere este de 456 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
112 m2
Suprafață utilizabilă
97 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
690 m
Cafenea
330 m
Restaurant
70 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
470 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00