Frumoasă casă detașată cu piscină într-o locație de dorit Privlaka în regiunea Zadar

Privlaka, Croația – ID 9482
430,000 €
Arie 290 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 90 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare o frumoasă casă de familie în locația populară și de dorit din Privlaka în regiunea Zadar....

Această casă de colț este construită în stare foarte bună și oferă tot confortul pentru viața de familie sau ca o investiție de închiriere de vacanță.

Proprietatea, finalizată în 2016, este situată pe un teren de 592 m² și are o suprafață utilă de 90 m² repartizată pe două etaje. La parter veți găsi o bucătărie modernă conectată la camera de zi și sufragerie, de unde puteți accesa terasa spațioasă. Pe proprietate există și o piscină, unde vă veți putea bucura de zilele fierbinți de vară.

La primul etaj se află trei dormitoare luminoase, fiecare cu acces la un balcon care oferă o vedere frumoasă la mare, care se află la doar 90 de metri de casă. Casa este dotată cu aparate și facilități moderne, inclusiv conexiune la internet, încălzire electrică, alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare proprie.

Există, de asemenea, un loc de parcare pe proprietate și o grădină frumoasă de 200 m². Casa este împrejmuită și este situată într-o zonă liniștită a satului, ceea ce garantează intimitate și siguranță. Accesul la proprietate este asigurat de un drum betonat.

Proprietatea este o alegere ideală pentru cei care caută o viață confortabilă aproape de mare, cu posibilitatea de a înota și de a desfășura alte activități de vară. De asemenea, locația sa o face o investiție excelentă, deoarece zone precum Privlaka sunt foarte căutate de turiști. Casa va fi disponibilă începând cu 30 august 2024.

Dacă sunteți în căutarea unui loc ideal pentru a locui în familie sau a unei investiții imobiliare excelente într-una dintre cele mai frumoase regiuni din Croația, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru o vizionare personală.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
290 m2
Teren
592 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
90 m2
Parcare
Da
Magazin
390 m
Medic
4 km
Cafenea
750 m
Restaurant
40 m
Bar
340 m
Școală/gradiniță
300 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00