Frumoase 2 camere, cu vedere la mare, Locație excelentă, 200 m de la mare, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 4484
72,000 €
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/7
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Oferă 2 camere mobilate în stil de epocă, cu vedere unică la mare, în complexul Capriz, Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul are o suprafață totală de 57,91m2 și este situat la etajul 6 din 7 etaje. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu vedere frumoasă la mare. Prețul include mobilier și echipamente Bdle fotografii curente. Complexul "Capriz" este situat în partea de sud a Sveti Vlas, la 200 de metri de portul de iahturi și de plajă, pe linia a doua spre mare. Clădirea are două intrări, 50 de apartamente, lift, cafenea, cinci magazine, piscină de 111 m2, garaj subteran pentru 21 de mașini. Taxa de întreținere este de 600€ pe an. Ofertă foarte interesantă, recomandată! Combinația dintre aerul de mare și cel de munte, absența întreprinderilor industriale, amplasarea în apropierea orașului Nessebar, recunoscut de UNESCO ca patrimoniu al umanității, comunicațiile convenabile, posibilitatea de a practica vânătoarea, pescuitul, turismul viticol și forestier, face ca acest loc să fie unic.
Facilități ale complexului și ale împrejurimilor:
piscină
restaurant
amenajare peisagistică
parcare
magazine
supraveghere de securitate
centru spa
Amfiteatru
Centrul de sănătate
Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită dezvoltării din popularul și mult vizitatul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.
Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.
Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.
Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici vă puteți absorbi atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.
Numărul etajului
6
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
51 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
30 m
Medic
1 km
Cafenea
180 m
Restaurant
60 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
300 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00