Frumoase 2 camere în prima linie și la 20 de metri de plajă, în complexul Majestic, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 4729
71,000 €
Arie 79 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/7
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Oferim un frumos apartament cu 2 dormitoare de 79 m2, situat la etajul 5 din 7 etaje în complexul Majestic din Sunny Beach, Bulgaria. Amenajare- hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon accesibil din ambele camere. Ferestrele ambelor camere și balconul sunt orientate spre vest. Distanța până la plajă este de 20 de metri, complexul în prima linie. În complex sunt la dispoziția dvs. și a oaspeților dvs:
4 restaurante unice: restaurant principal cu 600 de locuri, restaurant principal terasă cu 150 de locuri, restaurant tematic (A la carte) cu 300 de locuri, restaurant la piscină cu 500 de locuri în interior și 250 de locuri afară la umbra copacilor.
Sala de conferințe
sală de jocuri pentru adulți (biliard, șah, backgammon etc.)
Parc
centru spa (fitness, saună turcească, saună finlandeză, masaj, jacuzzi)
salon de înfrumusețare (coafor, salon de înfrumusețare)
Parcare
4 baruri: lobby bar - 800 de locuri, bar pe terasă - 500 de locuri, lobby bar - 120-150 de locuri, bar la piscină - 175-200 de locuri
piscină: piscină principală, solar, piscină pentru copii
colț pentru copii: mini-club (grădiniță)
club de hobby (atelier de artizanat)
loc de joacă pentru copii
zonă de sport: teren de joacă multifuncțional, teren de tenis, teren de volei pe plajă. Taxa de întreținere este de 11 €/m2 pe an.
Ofertă foarte bună, foarte recomandată!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
79 m2
Suprafață utilizabilă
64 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
250 m
Medic
1 km
Cafenea
810 m
Restaurant
80 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00