Frumos 2 camere, complexul Sea Diamond, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7869
49,000 €
Arie 43 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim 2 camere frumoase în complexul Sea Diamond de pe Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul are 43,50 m2, este situat la etajul al doilea din șase etaje. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor actuale. Complexul Sea Diamond este situat în partea de vest a stațiunii Sunny Beach, pe o stradă liniștită și pașnică. Orașul nou Nessebar se află la distanță de mers pe jos. Infrastructura din zonă este bine organizată, cu comunicațiile necesare. În apropiere se află un râu și un parc mare, natural, cu vegetație sudică bogată, supermarket, magazine, restaurante, cafenele, centru de sănătate, farmacie, atracții de vară, stații de autobuz. La populara plajă Cacao se poate ajunge în doar 5 minute (400 de metri). Infrastructura și facilități în complex:
- Hol spațios cu recepție;
- bar la piscină;
- piscină;
- șezlonguri și umbrele de soare;
- magazin alimentar deschis 24 de ore din 24;
- pază 24 de ore din 24;
- parcare.
Taxa de întreținere este de 10 € pe m2 pe an. Preț foarte bun! Recomandat!
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
43 m2
Suprafață utilizabilă
38.28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
980 m
Cafenea
460 m
Restaurant
150 m
Bar
280 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00