Frumos 2 camere, cu vedere la mare, Obzor

Obzor, Bulgaria – ID 7568
Arie 73 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 937 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Va oferim un apartament spatios cu 2 camere in suprafata totala de 73 m2, suprafata utila a apartamentului este de 64 m2, este situat la etajul trei din sase etaje, intr-un complex privat cu lift, in Obzor pe prima linie a mării. Pretul include mobila si echipamente conform pozelor. Dispunerea este un hol de intrare, un living spatios cu bucatarie si zona de luat masa, un dormitor, un balcon cu acces din ambele camere si o baie cu toaleta. Ferestrele sufrageriei și balconului oferă o vedere frumoasă la mare. Complexul Obzor Beach Resort este situat chiar pe plajă, într-unul dintre cele mai liniștite orașe bulgare de pe litoral - Obzor. Plaja este una dintre cele mai lungi de pe coasta bulgară a Mării Negre - 10 km, iar lungimea plajei chiar în fața complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt relativ calme, cristaline, nisipul este auriu. Scopul principal al complexului este de a funcționa ca un aparthotel, potrivit pentru oricine caută o vacanță relaxantă și dorește să se bucure de mare și de soare. Aici vei găsi bunăstarea, liniștea, bucuria și confortul la care visezi pentru tine și întreaga familie în timpul vacanței de vară. Cumpărând un apartament, puteți obține nu numai reședința de vară, unde vă puteți petrece vacanța, ci și venituri din chirie. Complexul oferă management de proprietăți sub forma închirierii acestora către turiști pentru sezonul turistic de vară, în perioada în care proprietarii nu își folosesc proprietatea. Complexul are contracte cu operatori turistici licențiați de top și publicitate eficientă, datorită cărora în anii precedenți s-a realizat o ocupare excepțional de bună a apartamentelor de către turiști.
Taxa de întreținere, inclusiv fondul de reparații, este de 937 EUR pe an. Plaja este una dintre cele mai frumoase de pe coasta bulgară. Stimați clienți, având în vedere situația actuală, desfășurăm tururi online sub formă de transmisie în direct. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Aranjam închirierea și administrarea proprietății pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.
Orizontul stațiunii:
Obzor este situat într-un peisaj superb, în golful Mării Negre, încadrat de Inelul Balcanic (Stará Planina) la aproximativ 60 km sud de Varna și la 74 km de Burgas.
Plaje și natură: Este o mică stațiune populară și cu adevărat plăcută care combină marea cu plaje largi, confortabile, cu posibilitatea de drumeții montane și plimbări ușoare. Râurile Dvojnica și Kamčia, care fac parte din rezervația naturală, se varsă în mare lângă Obzor. Orizont și istoria sa:
Locația sa magnifică a fost reflectată în numele antic original Heliopolis (Orașul însorit). Baza navală greacă originală a devenit mai târziu o importantă cetate romană. În Evul Mediu, a existat o fortăreață bulgară inexpugnabilă Kozyak, protejând un port de mare importanță economică pentru comerțul bulgar de la Marea Neagră în secolele XIII și XIV.Ruinele cetății medievale se află la aproximativ 3 km de Obzorul de astăzi. Aici va găsi și ruinele Templului lui Jupiter pe rămășițele zidurilor romane.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
64 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
40 m
Medic
1 km
Cafenea
30 m
Restaurant
30 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00