Frumos 2 camere, fără taxă de întreținere, Primorsko

Primorsko, Bulgaria – ID 8630
71,100 €
Arie 69 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim 2 camere într-o casă rezidențială mică, fără taxe de întreținere, în apropierea plajei nordice din Primorska. Proprietatea este situată pe o stradă liniștită, cu parcare. Apartamentul de 69m2 este situat la etajul al treilea al clădirii de apartamente. Dispunere: hol, living cu chicinetă, dormitor, două băi, două terase. Expunerea este de nord-vest. Apartamentul se vinde cu pardoseli noi, uși interioare, băi finisate, 2 aparate de aer condiționat. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilierul și dotările. Este potrivit pentru a locui pe tot parcursul anului.
Fără taxe de întreținere!
Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Despre Primorsko: Cele mai lungi plaje de nisip de pe coasta Mării Negre, care se întind pe mai mult de 10 kilometri, ospitalitatea localnicilor și posibilitatea de a vorbi în limba engleză sunt doar câteva motive pentru care Primorsko atrage mulți turiști în fiecare an. Ceea ce a fost inițial un mic sat de pescari la 50 km sud de Burgas a devenit o destinație turistică populară pentru majoritatea turiștilor cehi. Aici veți găsi unele dintre cele mai lungi și mai frumoase plaje de nisip de pe Riviera bulgară, renumite pentru nisipul alb, apa limpede și intrarea treptată în mare.
Din 1994, Primorsko este deținătoarea simbolului Steagului Albastru. Steagul Albastru este un simbol care indică plajele sau porturile de agrement care respectă standardele de mediu. Pentru a obține steagul, sunt necesare apă curată și reciclarea deșeurilor, iar plajele trebuie, de asemenea, să aibă acces pentru scaune cu rotile și să fie dotate cu facilități medicale, un centru de informare, elemente de divertisment, toalete și cabine de schimb.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
69 m2
Suprafață utilizabilă
60.72 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
390 m
Cafenea
180 m
Restaurant
90 m
Bar
170 m
Școală/gradiniță
300 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00