Frumos 2 camere, în complexul Solmarin, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8592
55,000 €
Arie 69 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Preț de top! Vă oferim un frumos 2 camere de 69 m2. Apartamentul este situat la etajul patru din cinci etaje. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC și balcon accesibil din ambele camere. Apartamentul este situat în complexul Solmarin de pe Sunny Beach, la doar 600 de metri de plajă. Toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos. Complexul este la dispoziția dvs. și a oaspeților dvs:
piscină sezonieră în aer liber, piscină pentru copii, zone de relaxare, restaurant, loc de joacă, pază 24 de ore, parcare, lift.
Action AquaPark se află la doar 1,4 km distanță.
Taxa de întreținere este de 9 €/m2 pe an.
Ofertă foarte bună, recomandată!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
69 m2
Suprafață utilizabilă
60.72 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
350 m
Medic
700 m
Cafenea
510 m
Restaurant
60 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00