Frumos 2 camere în prima linie, preț de top, complex mare, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9222
74,900 €
Arie 78 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 8/8
Mare 30 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim un apartament cu 2 dormitoare de 78,66m2, situat la etajul opt din opt etaje, în complexul de 5* DIT Majestic Beach Resort din Sunny Beach, Bulgaria. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă.

DIT Majestic Beach Resort este situat strategic în prima linie a părții de nord a stațiunii Sunny Beach, pe un teren de 450 de acri. Suprafața totală a complexului este de 56 de mii de metri pătrați, suprafața grădinii unice cu piscine și alei de plimbare este de 350 de acri. Complexul are o parte a plajei, rezervată proprietarilor și oaspeților lor. Un complex de 5* magnific, perfect întreținut, pe plajă! Preț de top, foarte recomandat!

Proprietarii și oaspeții lor sunt disponibili în complex:

4 restaurante unice: restaurantul principal cu 600 de locuri, terasa restaurantului principal cu 150 de locuri, restaurantul tematic (a la carte) cu 300 de locuri, restaurantul de la piscină cu 500 de locuri în zona acoperită și 250 afară, la umbra copacilor.

Sala de conferințe

Sală de jocuri (biliard, șah, backgammon etc.)

Parc

Centru SPA (fitness, saună turcească, saună finlandeză, masaj, jacuzzi)

Salon de înfrumusețare (coafor, salon de înfrumusețare)

Parcare

4 baruri: lobby bar - 800 de locuri, bar pe terasă - 500 de locuri, lobby bar - 120-150 de locuri, bar la piscină - 175-200 de locuri

Piscine: piscină principală, solar, piscină pentru copii, zone de relaxare

zonă pentru copii: mini-club (grădiniță, colț pentru copii)

Club de hobby (atelier de artizanat)

Teren de joacă;

Sport: loc de joacă, teren de tenis, teren de volei pe plajă

Taxa de întreținere este de 11 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
8
Numărul de etaje
8
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
78 m2
Suprafață utilizabilă
64.31 m2
Terasă
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00