frumos 2 camere, locație de top, Harmony Suites complex, Sunny Beach

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8185
100,000 €
Arie 53 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/8
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 20 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un minunat apartament cu 2 dormitoare, 53 m2, situat la etajul 4 din 8 etaje, în complexul Harmony Suites din Sveti Vlas, Bulgaria. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon. Complexul în care este situat apartamentul se află la doar 200 de metri de plajă. Complexul este la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră:

- piscină de 30 de metri

- piscină pentru copii,

- jacuzzi în aer liber

- bar la piscină

- loc de joacă,

- WiFi în tot complexul

Complexul menține un standard ridicat de servicii pentru oaspeții săi, motiv pentru care apartamentele de aici sunt închiriate cu succes pentru perioada de vară și nu numai.

Harmony Suites Sveti Vlas se află la 2 km de Dinevi Marina și la 3 km de plaja centrală din Sunny Beach.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 25 km. Taxa de întreținere este de 20,4 €/m2 pe an. Ofertă excelentă la un preț excelent, recomandat!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Stimați clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate să se uite pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu o inspecție fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe coasta bulgară a Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.

Pe lângă climatul ideal, care se află aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement și complexe de vacanță luxoase. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.

Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.

Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.

De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un raliu al super skipperilor cu același nume.

Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul dispune de toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru o viață permanentă.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
8
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
53 m2
Suprafață utilizabilă
46.64 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
210 m
Medic
1 km
Cafenea
210 m
Restaurant
210 m
Bar
330 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00