Frumos 2 camere, preț de întreținere scăzut, terasă mare, complex Ashton Hall, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 4887
63,000 €
Arie 62 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 4 € per m2/an
Condiție Liber
Oferim un apartament spațios cu 2 dormitoare de 62m2, situat la etajul șase din șase etaje, într-un complex privat cu Ashton Hall în Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă. Apartamentul este situat în centrul orașului Sunny Beach, la 150 de metri de plaja centrală a stațiunii și la câțiva pași de infrastructura pe tot parcursul anului și de toate facilitățile și divertismentul. Oferta este potrivită pentru închiriere și pentru utilizare pe tot parcursul anului. În complex nu există piscină.
Taxa de întreținere, inclusiv fondul de reparații, este de 4 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
62 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
80 m
Medic
720 m
Cafenea
90 m
Restaurant
120 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
540 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00