Frumos 3 camere cu vedere la mare, la 500m de plajă, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8034
96,300 €
Arie 105 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 450 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim, apartament spațios de 3 camere, dimensiune 105m2, situat la etajul șase din șase etaje în complexul SunSet Beach în Sveti Vlas, Bulgaria Amenajarea este: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, balcon cu vedere la mare. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complexul dispune de supraveghere video constantă, securitate și control al accesului. În apropiere se află o stație de autobuz, hipermarket pe tot parcursul anului, poliție, centru de sănătate și magazine cu aparate de uz casnic. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Plaja se află la 500 de metri distanță. În cadrul complexului există: piscină cu zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii, parcare, teren verde, bine întreținut. Taxa de întreținere este de 450€ pe an. Preț foarte bun! Vă recomandăm!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
105 m2
Suprafață utilizabilă
92.4 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
200 m
Medic
940 m
Cafenea
270 m
Restaurant
130 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
720 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00