Frumos 3 camere cu vedere la piscină, în complexul Admiral, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8110
182,900 €
Arie 81 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Locuiți la adresa de prestigiu din Sveti Vlas! Vă prezentăm un apartament cu 3 camere într-unul dintre complexele celei mai importante companii de construcții de pe coasta bulgară, numit "Admiral", situat la 150 de metri de mare, de plajă și de portul de iahturi "Marina Dinevi". Apartamentul are următoarea dispunere- hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC, terasă cu vedere la piscină. Suprafața este de 81,18m2 și este situat la parterul a șase etaje. Proprietate de foarte bună calitate într-un complex de prestigiu! O ofertă pentru cei pretențioși!

Complexul de lux "Admiral" este dotat cu trei piscine. Piscina panoramică VIP este situată pe acoperiș și există, de asemenea, un bar la piscină. Piscina în aer liber pentru adulți și copii este situată în partea de sud-vest a complexului, iar cea de-a treia piscină este interioară și este deschisă pe tot parcursul anului. Complexul are, de asemenea- sală de gimnastică, SPA BEAUTY CENTER, sală de conferințe, restaurant și magazine.

Complexul dispune de 123 de locuri de parcare, dintre care 106 sunt acoperite. Apartamente de lux în complex de clasă superioară pentru cei pretențioși. Vă recomandăm!

Taxa de întreținere este de 600€ pe an.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.

De fiecare dată ne întărim prestigiul și încrederea prin sfaturi de specialitate și împărtășirea opiniilor noastre cu clienții noștri care folosesc proprietățile de mult timp și le-au cumpărat cu succes așa cum au fost planificate la data promisă.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări ale UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este foarte mică. Nu va dura mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
81 m2
Suprafață utilizabilă
71 m2
Terasă
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
180 m
Medic
1 km
Cafenea
160 m
Restaurant
0 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
650 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00