Frumos 3 camere, la 100m de Cacao Beach, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7941
82,500 €
Arie 99 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 745 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament spațios cu 3 dormitoare de 99m2, situat la etajul trei din șase etaje în complexul închis "Rose Village". Dispunerea este living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC, balcon. Complexul este situat la începutul Sunny Beach, la 100 de metri de plaja Cacao Beach și la 15 minute de mers pe jos de orașul vechi pitoresc Nessebar. Apartamentul se vinde complet mobilat. La distanță de mers pe jos se află două supermarketuri mari pe tot parcursul anului - T-market și Janet.
Stație de autobuz - 100 m.
Complexul include un restaurant care oferă mâncare locală și internațională excelentă, magazine, o piscină mare de 250 m² cu o secțiune pentru copii, o altă piscină mai mică, un loc de joacă și locuri de parcare în aer liber. Taxa de întreținere este de 745 € pe an. Preț de top! Recomandat!
Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți.
În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opiniile noastre cu clienții noștri care folosesc proprietățile de mult timp și le-au cumpărat cu succes, așa cum au fost planificate, în termenul promis.
În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dvs. și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dvs. și contribuim la îmbunătățirea situației dvs. economice prin investirea bună a banilor dvs.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese.
Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări din UE.
Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip de 8 km lungime, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
99 m2
Suprafață utilizabilă
87 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
20 m
Medic
310 m
Cafenea
110 m
Restaurant
20 m
Bar
140 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00