Frumos 4 camere cu piscină, șemineu și garaj, Camposol

Camposol, Spania – ID 9693
235,000 €
Arie 600 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim în atenția dumneavoastră o casă frumoasă cu 3 dormitoare, 3 băi, verandă, aer condiționat și încălzire centrală. Ca un bonus suplimentar, are o bucătărie fabuloasă în aer liber cu vedere la piscina superbă. Nu ratați această oportunitate unică!

Accesul la vilă este destul de nivelat, doar câțiva pași din grădină până la seră mare, care este ideală pentru a vă bucura de ea pe tot parcursul anului. Ușa din față vă conduce în livingul primitor. Un dulap la îndemână este instalat direct în spatele ușii din față. Camera de zi mare are un șemineu cu lemne și multă lumină naturală. O arcadă duce la sufragerie și bucătărie. Bucătăria oferă mult spațiu de lucru și o mulțime de dulapuri de depozitare.

O arcadă duce din camera de zi la dormitoare. Dormitorul dublu are dulapuri încorporate, aer condiționat și o baie mare. Există, de asemenea, un al doilea dormitor cu dulapuri încorporate și aer condiționat. Există, de asemenea, o baie cu duș și suport pentru prosoape încălzit.

La parter există aer condiționat, încălzire centrală și ventilatoare de tavan în fiecare cameră.

O ușă din bucătărie duce la o scară închisă care vă duce la primul etaj. Aici se află cel de-al treilea dormitor. Acest dormitor dublu este dotat cu dulapuri și aer condiționat și are o baie privată cu cadă și duș. Ușile franceze duc la terasa de pe acoperiș. De aici vă puteți bucura de priveliști spectaculoase la munții din jur.

Vila se află pe un teren de colț de 600 m2, cu ziduri de grădină ridicate pentru a asigura intimitatea. Există o mulțime de spațiu în aer liber, inclusiv o frumoasă piscină în formă abstractă de 8,5x6,5 m2. Terasele din jur sunt frumos pavate pentru a profita de soarele spaniol. Există, de asemenea, un foișor pentru a crea umbră. În lateral se află o bucătărie fabuloasă în aer liber, care este situată convenabil pentru zona piscinei și foișor. Pe cealaltă parte a proprietății există o toaletă în aer liber, care este foarte utilă pentru petrecerile la piscină.

Accesul pietonal se face din fața proprietății și o alee separată pavată cu porți electrice, garaj și un adăpost pentru mașină.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm vizionări online prin live stream. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis la malul mării din confortul casei dumneavoastră și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) este la mai puțin de 30 de minute distanță, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră distanță.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
600 m2
Teren
599 m2
Suprafață utilizabilă
598 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
600 m2
Parcare
Da
Magazin
3 km
Medic
2 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
3 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00