Frumos apartament cu 4 camere cu piscină privată, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 9697
134,995 €
Arie 350 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Profitați de oportunitatea de a juca golf pe tot parcursul anului, datorită amplasării casei vă veți bucura de căldură și de posibilitatea nelimitată de a juca golf chiar și în lunile de iarnă.

Vă oferim o vilă frumoasă Fortuna Deluxe cu piscină privată într-o locație liniștită.

În partea din spate a proprietății există o terasă mare pe toată lungimea, care are un baldachin retractabil pentru a oferi umbra atât de necesară, plus copertine pe părțile laterale, care oferă o protecție suplimentară împotriva elementelor și asigură o anumită intimitate. De pe această terasă aveți vedere la propria piscină privată. Intrarea prin ușa din față a proprietății duce direct în camera de zi, care este generoasă, cu aer condiționat. Această cameră este spațioasă și este frumoasă și luminoasă datorită orientării sale spre sud.

Bucătăria mobilată este conectată printr-o ușă la zona de living și este echipată cu electrocasnice și o mulțime de dulapuri etc. Există un filtru de apă și un boiler pe gaz. O ușă din bucătărie duce în jos în grădină și aveți o priveliște minunată asupra peisajului rural.

Cele trei dormitoare sunt accesate printr-o arcadă din camera de zi. Două dintre dormitoare pot avea paturi duble și toate au dulapuri încorporate foarte utile și ventilatoare de tavan. În prezent, al doilea dormitor este configurat ca dormitor dublu, iar al treilea dormitor are un pat de o persoană. Există o baie de familie.

Terenul de 350m2 are ziduri de grădină ridicate care vă asigură intimitatea. Piscina de 8x4 este situată lângă terasă și are trepte romane. În jurul piscinei există o mulțime de spațiu pentru șezlonguri etc. O scară din grădină duce la solarul de pe acoperiș, care oferă o vedere minunată la munții îndepărtați. Există o alee de acces la partea laterală a proprietății. În fața vilei există o altă zonă de grădină acoperită cu pietriș ornamental, iar această zonă este plantată cu un amestec de arbuști, plante și pomi fructiferi. Casa are un subsol.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită în dezvoltarea rezidențială mereu populară Camposol Golf Development, care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o varietate de facilități locale.

Camposol se află la numai 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje ale Mediteranei și de minunatul port Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina și la aproximativ o oră de Alicante.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
350 m2
Teren
352 m2
Suprafață utilizabilă
351 m2
Terasă
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
350 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00