Frumos, luminos apartament cu 3 dormitoare, Mazarron, Spania

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5472
Arie 72 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 1 300 m
Condiție Liber

Va oferim acest apartament complet mobilat in centrul orasului cu doua dormitoare si o baie cu cerinte reduse de intretinere. Apartamentul este situat la câțiva pași de baruri, restaurante și aproape de plajele locale, ceea ce îl face o locație ideală. Ușa principală de intrare securizată duce la un hol comun cu o scară care duce la apartament. Se intră în apartament printr-o ușă de intrare care duce într-un hol care duce într-un lounge/sufragerie spațios, luminos și aerisit, cu uși de terasă care se deschid spre un balcon mare cu vedere la zona locală și la munții îndepărtați, ideal pentru a lua masa în aer liber sau pentru a vă relaxa și a vă bucura de Stilul de viață mediteranean. Un bar de mic dejun separă lounge-ul de bucătăria în plan deschis, cu o gamă largă de dulapuri de perete și de bază și o mulțime de blaturi. Există, de asemenea, un frigider cu congelator, cuptor electric cu plită pe gaz și cuptor cu microunde. De pe holul principal se află o cameră de serviciu practică, care este dotată cu mașină de spălat și este ideală pentru depozitare și adăpostește și centrala. Baia este formată dintr-o cadă, o toaletă joasă, un bideu și un lavoar cu oglindă. Două dormitoare de dimensiuni bune duc din living, ambele sunt camere duble cu dulapuri încorporate. Dormitorul principal are balcon Juliet și ventilator de tavan. Aceasta este o proprietate ideală pentru închiriere sau lacăt și închiriat casă de vacanță sau reședință principală. Abia așteaptă să-ți pui propria ștampilă pe ea. Golful Mazarron este ideal pentru cei care iubesc sporturile nautice și multe altele, cum ar fi navigația, pescuitul sau scufundările. Mazarron este una dintre destinațiile tradiționale de soare și plajă din regiunea Murcia, care are peste 35 km de coastă, dintre care o mare parte este nealterată. O serie de plaje din Golful Mazarron au fost premiate cu Steagul Albastru datorită calității scălării și serviciilor. Plajele și destinațiile orașului de pe litoral Puerto de Mazarron sunt, prin urmare, un loc ideal pentru a vă petrece vacanța.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, desfășurăm tururi online sub formă de transmisie în direct. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
72 m2
Suprafață utilizabilă
72 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
50 m
Medic
460 m
Cafenea
120 m
Restaurant
120 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
100 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00