Frumos mobilate 2 camere în complexul Costal Dreams, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9083
126,000 €
Arie 80 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament frumos cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 80 m2, situat la etajul 2 în complexul Costal Dreams din Sveti Vlas, Bulgaria. Amenajarea este living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă spațioasă cu vedere la mare. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele.

Complexul Costal Dreams este situat în cartierul Yurta din Sveti Vlas, la doar 300 de metri de plaja frumoasă și oferă o piscină sezonieră în aer liber, zonă de relaxare, grădină, terasă, bar, recepție deschisă 24 de ore pe zi, pază 24 de ore pe zi, parcare.

Toate facilitățile se află la distanță de mers pe jos.

Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Câmpiei Vechi, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este cu adevărat nesemnificativă. Nu va dura mult timp pentru ca cele două orașe să fie conectate datorită construcției din popularul și mult vizitat Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach. Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane. Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
70.4 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
370 m
Medic
690 m
Cafenea
100 m
Restaurant
110 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
810 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00