Frumos penthouse 4 camere cu vedere panoramică la mare, garaj

Kriopighi , Grecia – ID 9855
170,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Penthouse de dorit de vânzare într-o locație de prestigiu, cu cele mai frumoase vederi la mare, inclusiv 90 mp de spațiu de locuit pe 2 etaje, cu un balcon mare. Casa dispune de 3 dormitoare, 2 băi, un birou, o bucătărie superbă cu vedere la mare și un living cu acces la zona de living în aer liber. Multe extra cu această casă, cum ar fi toate mobilierul, toate instalațiile electrice, aer condiționat, parcare subterană, grătar, pergolă, plase de țânțari și multe altele. Casa perfect întreținută este gata pentru un nou proprietar.

Ne ocupăm de managementul proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Achiziția nu este sfârșitul relației noastre, ci doar începutul.

Kriopigi este situat în centrul peninsulei Kassandra - cel mai vestic braț al peninsulei Chalkidiki, la 86 km de Salonic și la 4 km sud-est de Kassandria. Este situat pe o pantă, la 100 m deasupra nivelului mării, la aproximativ 1200 m de coasta mării.

Plaja Kriopigi este una dintre cele mai frumoase și neobișnuite plaje din peninsula Halkidiki. Numele său se traduce prin "cheie rece", ceea ce se datorează prezenței a numeroase surse de apă înghețată în zonă. Chiar și atunci când înotați în mare puteți simți curenții reci. Se crede că apele de aici sunt saturate cu oligoelemente utile și că scăldatul pe această plajă îmbunătățește sănătatea.

Construit pe un versant cu vegetație luxuriantă, Kriopigi are o plajă uimitoare cu "Steagul Albastru", în timp ce este un sat de mare interes arhitectural. Cu străzi înguste, case de piatră și piețe pietruite, satul oferă exemple deosebite de arhitectură grecească autentică.

Satul Kriopigi este locul potrivit pentru o vacanță în familie și pentru a vă bucura de priveliștile uimitoare de la punctul de belvedere spre golful Kassandra. Dacă doriți divertisment sau cumpărături în timpul vacanței, puteți vizita Kallithea, care se află în apropiere. Aceasta are o serie de taverne, hoteluri, camere de închiriat, campinguri și tabere de vară pentru copii. În Kryopigi pot fi găsite produse tradiționale de o calitate excepțională din zonă, cele mai renumite fiind măslinele, uleiul de măsline, diverse fructe și mierea.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Teren
90 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Terasă
Da
Garaj
Da
Suprafață construită
90 m2
Magazin
330 m
Medic
5 km
Cafenea
30 m
Restaurant
20 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
280 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00