Frumos și complet echipat 1 cameră în Magnolia Residence 2, Sunny Beach.

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8443
44,000 €
Arie 39 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 550 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament mobilat cu 1 dormitor în complexul Magnolia Residence, în partea de nord-vest a Sunny Beach. Suprafața totală este de 39 m2 și este situat la etajul al doilea din cinci etaje. Se compune din hol de intrare, living cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon. Distanța până la mare este de numai 550 de metri. Complexul are o mulțime de facilități pentru a vă face șederea mai plăcută. Un loc plăcut și liniștit. Calitatea lucrărilor de finisare este vizibilă în fiecare detaliu al clădirii. Taxa de întreținere este de 10€/m2 pe an. Magnolia Residence oferă proprietarilor și oaspeților lor o piscină, zonă de relaxare, zone verzi întreținute, pază 24 de ore din 24. Toate facilitățile sunt la câțiva pași, iar la 300 m de complex se află stația de autobuz Strandja. Parcarea publică este disponibilă la fața locului. Stațiunea modernă Sunny Beach își va încânta oaspeții cu o mulțime de locuri de relaxare și distracție - numeroase restaurante, cluburi de noapte exotice, discoteci moderne și cafenele de lux.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o gamă de neegalat de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
39 m2
Suprafață utilizabilă
34 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
180 m
Medic
490 m
Cafenea
260 m
Restaurant
170 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00