Garaj subteran pentru doua masini in centrul orasului Pomorie

Pomorie, Bulgaria – ID 9547
44,000 €
Arie 35 m2
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va propunem atentiei un garaj subteran pentru doua autoturisme in suprafata de 40 m2, situat in centrul orasului Pomorie. Pret de top!

Pentru mai multe informații, contactați brokerul dvs.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Statiunea Pomorie apartine locurilor mai linistite. Este un oraș antic ale cărui origini datează din secolul al IV-lea î.Hr. Pomorie seamănă cu Nesebarul din apropiere în aspectul său. Partea sa veche se află și pe o peninsulă, deși nu la fel de îngustă ca în cazul Nessebarului. În 1906, din păcate, orașul a fost distrus de un mare incendiu, astfel că orașul vechi nu a fost păstrat. Orașul este situat la aproximativ 18 km de Nessebar și la 20 km de Burgas. Printre altele, orașul este renumit pentru băile sale vindecătoare de nămol, situate pe o frumoasă peninsulă stâncoasă lângă Lacul Pomorie. Băile au putere de vindecare și ajută împotriva bolilor aparatului locomotor, sistemului nervos și eczemelor. Acest orășel s-a îmbogățit prin exportul de sare și vinul sec aromat „Pomoriiski Dimjat”. Există și specii rare de păsări, cum ar fi cocoșii și cormoranii mici, care frecventează întinderea lungă de apă sărată. Din portul de pescuit se întinde fâșia principală, lungă de patru kilometri, a plajei Pomeranian, care separă celebrele saline locale de marea deschisă. Ca o raritate, vei vedea nisip negru pe una dintre plaje. Adevăratul centru al acestui oraș de pe litoral este zona pietonală plină de viață care duce prin parcul verde. Aici veți găsi o serie de restaurante, magazine, discoteci, o bancă, un oficiu poștal și o policlinică. Avantajul acestui oraș este conexiunea convenabilă la Sunny Coast din apropiere și istoricul Nesebăr. În Pomorie puteți face plajă pe trei plaje frumoase. Prima plajă se află la nord de centrul vechi și este foarte lungă și cu nisip fin. Ceea ce este neobișnuit este că partea sa mai îndepărtată formează în esență un fel de graniță între Marea Neagră și Lacul Pomorie, care se află imediat în spatele ei. De la această plajă este doar o scurtă plimbare până în centrul antic al stațiunii. Dacă vă place intimitatea, mergeți mai spre nord de-a lungul plajei, departe de hotelurile locale. Cu cât mergi mai departe, cu atât vezi mai puțini oameni pe plajă. A doua plajă este mai mică și este situată la sud de stațiune. Este mai linistita, mai departe de centru, pe locuri cu pietre. Dar aici veți găsi liniște și intimitate. A treia plajă este o raritate, aici vei găsi nisip negru și noroi tămăduitor. Atât umbrelele, cât și șezlongurile sunt disponibile pe plaje contra cost și există și o ofertă variată de sporturi nautice.

Lângă Pomorie, la aproximativ 5 km vest, se află mănăstirea Sf. Jiří cu grădini îngrijite, precum și morminte pomeraniene și un mausoleu. Aproximativ 30.000 de tone de sare sunt extrase în Lacul Pomeranian în fiecare an. Muzeul Sării este de interes turistic. În timpul sezonului de vară, Pomorie găzduiește zeci de concerte, spectacole de teatru și festivaluri. Sunt organizate expoziții, așa că iubitorii de cultură cu siguranță nu vor rămâne scurt aici. În oraș există două biserici bine conservate din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea.În chiar centrul orașului se află mănăstirea Sfântul Gheorghe din secolul al XVII-lea. cu cunoscutul basorelief. La 2 km de oraș se află laguna și lacul Pomeranian (Lacul Anhialo), lângă care a fost construit un sanatoriu balnear cu băi de nămol. Această metodă de tratament este cunoscută aici din cele mai vechi timpuri, a fost folosită pe scară largă și de către bizantini. La 6 km de Pomorie se află satul pitoresc Sarafovo cu plaje frumoase. Foarte interesantă este rezervația naturală a lacului Atanassovské, care formează o mare lagună la sud de Sarafovo. Nu departe de oras, langa campingul Europa, sunt accesibile mormintele tracice si mormintele din secolele III-IV.Nu trebuie ratat Nessebar. Burgas este deservit de o linie obișnuită de autobuz și de companii private de transport maritim. Pe pantele însorite din jurul orașului, vița de vie prosperă. Producția locală de vin este printre cele mai de înaltă calitate și cea mai recunoscută din Bulgaria. Aici se cultivă soiuri binecunoscute și încă nevândute pe scară largă precum Merlot, Cabernet Sauvignon, Dimjat, Pamid, Grand Noire, Alkanboushe și altele. Rakija locală este, de asemenea, numită pe bună dreptate una dintre cele mai bune din Bulgaria.

O vacanță în acest oraș pitoresc îi va încânta pe iubitorii de natură frumoasă, de stațiuni balneare curative, de vin bun și de nisip negru.

Arie
35 m2
Suprafață utilizabilă
35.2 m2
Suprafață construită
40 m2
Magazin
20 m
Medic
130 m
Cafenea
230 m
Restaurant
40 m
Bar
380 m
Școală/gradiniță
130 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00