Garsoniera frumoasa in complexul Villa Sardinia, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 7143
52,000 €
Arie 32 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/7
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 350 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim o cameră drăguță de 32 m2, situată la etajul doi din șapte etaje, în complexul Villa Sardinia din Sveti Vlas, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamente conform pozelor. Amenajare: hol de intrare, camera cu chicineta, baie cu toaleta si terasa. Complexul Villa Sardinia este un complex rezidential de tip inchis situat in centrul statiunii Sveti Vlas, intre mare si munte. Este situat la 200 de metri de mare și plajă, la 5 minute de mers pe jos de versanții munților cu păduri de conifere și la 450 de metri de Dinevi Marina. Complexul vă pune la dispoziție dumneavoastră și oaspeților dumneavoastră: zonă amenajată, amenajări peisagistice, servicii de recepție, piscină cu secțiune pentru copii, zonă de plajă și relaxare, centru de fitness, salon de înfrumusețare, centru spa (jacuzzi, saună, baie de aburi, hamam, baie de gheață, contrast). dus, zona de relaxare, masaje, namol curativ, bar cu vitamine), supermarket, loc de joaca pentru copii, gratar, paza 24 de ore, parcare.

Taxa de întreținere este de 350 EUR pe an.

Potrivit pentru locuit pe tot parcursul anului sau pentru închiriere.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Sveti Vlas este un oraș plăcut la poalele Stará planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța de la această stațiune este într-adevăr mică. Nu va trece mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din mult vizitata și populara Sunny Beach. Localitatea cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie relativ interesantă, dar din punct de vedere al turismului, cu siguranță încă își așteaptă perioada de glorie. Stațiunea Sveti Vlas se găsește la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este cunoscut atât printre turiști, cât și printre iubitorii de monumente interesante. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât pe Coasta însorită.

În oraș putem găsi câteva plaje mai mici, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea aici este curată, iar intrările în mare sunt treptate.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin, auriu, dar sunt și plaje romantice de piatră în zone. O combinație unică de aer curat de munte, climă mării și natură frumoasă. Zilele de vară sunt caracterizate de dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică lungă, caldă și liniștită. Temperaturi de 15 grade au fost înregistrate la mijlocul lunii decembrie în ultimii ani. Iarna nu durează mai mult de o lună aici. O alegere ideală pentru utilizarea pe tot parcursul anului, s-a dovedit că clima contribuie foarte bine la sănătatea umană.

Datorită faptului că orașul este situat în pantă, puteți vizita lanțul muntos împădurit și puteți face o plimbare plăcută. Preturile aici sunt foarte avantajoase. Vremea plăcută combinată cu aerul umed al mării este ideală pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu cu siguranță nu atât de aglomerat precum Sunshine Coast. Pentru acesti turisti, Sveti Vlas ofera o alternativa placuta. Aici vă puteți bucura de atmosfera unică și, de asemenea, vă puteți bucura de renumita ospitalitate a locuitorilor locali. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă, precum și pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
7
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
32 m2
Suprafață utilizabilă
28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
40 m
Medic
400 m
Cafenea
170 m
Restaurant
100 m
Bar
200 m
Școală/gradiniță
310 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00