Garsonieră într-o reședință nouă cu piscină pe acoperiș, la 2 minute de mers pe jos de faimoasa plajă, în Saranda, Albania

Saranda, Albania – ID 9158
81,846 €
Arie 59 m2
Dispoziție studio
Etaj 1/6
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 25 € per lună
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară
Vă oferim o investiție imobiliară într-un proiect nou în construcție în fermecătoarea Saranda. Vă prezentăm reședința, cea mai recentă apariție pe impresionanta coastă Saranda din Albania. Cu vederi panoramice uluitoare la Marea Mediterană, această clădire cu 6 etaje este o adevărată oază de lux și confort. Situată la doar 2 minute de renumita plajă Zero Zero, aceasta oferă o evadare perfectă din agitația vieții de zi cu zi. Imaginați-vă că vă treziți în sunetul valurilor și vă savurați cafeaua de dimineață pe balconul dvs. privat cu vedere la apele cristaline. Dar asta nu este tot. Reședința se mândrește cu o caracteristică unică care o diferențiază de orice altă clădire din zonă - o piscină deasupra! Faceți o baie în apa răcoritoare, bucurați-vă de soare și de priveliștile uimitoare ale coastei Saranda. Fie că sunteți în căutarea unei case de vacanță sau a unei reședințe permanente, această reședință este alegerea perfectă. Cu facilitățile sale de top și locația sa privilegiată, oferă cel mai bun stil de viață mediteranean.

La predarea cheilor, toate apartamentele vor fi dotate cu gresie, faianță și gresie pentru baie (pardoseală + pereți), obiecte sanitare, uși exterioare și interioare și pereți zugrăviți. În timpul fazei de construcție, dumneavoastră, în calitate de cumpărător, puteți alege culoarea pereților, a gresiei și a instalațiilor sanitare.

Garsonka cu o suprafață totală de 59,5 m2 și o suprafață utilă de 46,80 m2. Este situată la etajul 1. Amenajarea este un living, baie cu WC și un balcon de 6,15 m2.

Planul de plată:
Plata pentru achiziționarea proprietății se face în rate.
1.
2. Cumpărătorul va achita o tranșă de 40% din valoarea investiției în termen de 14 zile de la semnarea actului notarial.
3. Cumpărătorul va plăti o tranșă de 30% din valoarea investiției la finalizarea fazei cadru de construcție definită în contract.
4. Cumpărătorul va plăti o tranșă de 25% din valoarea investiției la predarea cheilor apartamentului finalizat.
5. Restul de 5% se plătește de către cumpărător la primirea certificatului.

6. Prețul anunțat acoperă toate costurile asociate procesului de cumpărare a proprietății, inclusiv: taxele notariale (taxe notariale, taxa de transfer, timbre), traducerile oficiale în limba engleză și toate activitățile necesare pentru încheierea contractului de cumpărare. Taxa de administrare și întreținere a zonelor comune este de 25 de euro pe lună.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să contactați RK.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
studio
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
46.8 m2
Balcon
6.15 m2
Garaj
Da
Piscină
Piscină
Magazin
90 m
Medic
240 m
Cafenea
140 m
Restaurant
60 m
Bar
50 m
Școală/gradiniță
530 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00