Generoase 2 camere renovate, la doar 400m de plajă, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9509
58,300 €
Arie 90 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/8
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 440 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Preț de top! Vă oferim spre vânzare un spațios 2 camere după renovare în complexul Semiramis Gardens, situat în apropierea plajei Sunny Beach. Apartamentul are o suprafață totală de 90 m2, este situat la etajul trei din opt etaje, complexul are un lift și este în funcțiune pe tot parcursul anului. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Complexul Semiramis Gardens dispune de două piscine, zone de relaxare, pază 24h, parcare. Distanța față de plajă este de numai 400 de metri ( patru minute de mers pe jos), în apropiere se află parcul acvatic Action (545 de metri). Locația proprietății este cel mai mare atu al său. Locul este liniștit și pașnic, cu o locație excelentă și o infrastructură bine dezvoltată. Oferă o combinație excelentă între mare și munte, fiind în același timp aproape de toată infrastructura și divertismentul din stațiune. Taxa de întreținere este de 440€ pe an.

Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
8
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
79.2 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
150 m
Medic
350 m
Cafenea
150 m
Restaurant
120 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
820 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00