Ideal pentru investiție , potențial 1600 euro pe lună

Pafos, Cipru – ID 8993
265,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 1 500 m
Condiție În construcție
Investiție de top, potențial 1500 euro pe lună. Ideal pentru închiriere pe termen lung sau pe termen scurt pentru turiști.
Piscină pe acoperiș cu șezlonguri și vedere frumoasă la mare !
Paphos este centrul turistic al insulei și în prezent un loc cu potențial foarte mare de investiții. În prezent, în oraș se construiesc două universități americane și chiriile au crescut. Există mai multe cluburi de golf de renume mondial, iar aeroportul se află la doar 30 de minute de proiectele noastre. Avem un reprezentant din Republica Cehă la fața locului.
Potențialul de închiriere a apartamentelor este de minim 1500 de euro pe lună. Avem numerele oficiale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație ? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator, ați dori un reprezentant ceh la fața locului ? Ați ajuns la locul potrivit. De 10 ani suntem reprezentantul dvs. la malul mării în diverse țări din întreaga lume. Noi înșine deținem proprietăți în aceste destinații și cunoaștem perfect piața locală.

Aceasta este partea europeană a insulei, la doar 25 de minute de aeroportul Paphos. Apartamentul are două băi. Aproape de clubul de golf de renume mondial, spital , universitate, absolut totul. De asemenea, vă putem consilia cu o ipotecă la fața locului.

Este unul dintre cele mai exclusiviste proiecte de apartamente din Paphos, cu un design modern, axat pe un trai deschis de lux modern. Dezvoltatorul folosește cele mai bune materiale de calitate din regiune și acceptă plăți criptografice.

Un avantaj imens cu acest proiect este faptul că avem un reprezentant ceh la fața locului , care se ocupă de companie și care vă poate sfătui și ajuta cu totul , inclusiv toate serviciile pre și post vânzare și eventual chiar ipotecă la fața locului.

Proiectul a fost inspirat de cultivarea pietrelor prețioase rare, oferă o locație excepțională și designul nostru modern, axat pe un trai modern de lux într-un spațiu deschis.

Complexul este format din 4 apartamente cu două dormitoare și 2 apartamente cu trei dormitoare, repartizate pe primele două etaje, cu o verandă mare în aer liber. Facilitățile de lux includ tehnologie inteligentă, parcare acoperită și spațiu de depozitare.

Fiecare apartament este proiectat pentru a avea un plan de etaj modern, profitând de spațiul și lumina disponibile și creând un flux ușor între camere, cu bucătărie și zone de luat masa în plan deschis.

Situat în inima Kissonerga, o zonă exclusivistă care face legătura între portul Paphos , orașul Paphos și autostradă. Sunteți la doar câteva minute de mers pe jos de centru și aveți acces la un parc frumos și la un loc de joacă chiar vizavi de proprietatea dvs. Chiar nu există un loc mai bun.

De ce construcții noi în Cipru în Paphos:

- 6% randament pe termen lung
- Cel mai lung sezon din Europa
- Centre turistice renumite
- Politică fiscală avantajoasă
- Locul ideal pentru pensionare
- Regim alimentar sănătos
- multicultura
- Școli/ grădinițe și universități în limba engleză
- stil de viață sănătos
- zboruri accesibile
- posibilitatea de a schia pe Trodos ( ianuarie , februarie ) și, în același timp, de a vă plimba la soare pe malul mării în lunile de iarnă


Apartamentul este o investiție ideală pentru o locuință permanentă sau ca o casă de investiții și este, de asemenea, recomandat pentru obținerea unei reședințe permanente în Cipru, închiriere pe termen lung sau investiție de închiriere de vacanță.

Proiecte anexe :
Spa pe acoperiș, șezlonguri de plajă
Aer condiționat ascuns
Parcare acoperită
Porți electrice
Certificat de eficiență energetică A
Complex de porți
Blaturi de lucru din granit
Spălătorie
Smart home - sistem inteligent pentru casă
Depozitare
Sistem de intrare video
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
97 m2
Balcon
11 m2
Garaj
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
90 m
Medic
110 m
Cafenea
110 m
Restaurant
160 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
130 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00