Impecabil 4 camere în comlex în locație frumoasă, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8757
301,900 €
Arie 254 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 6/6
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 9 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare apartamente de diferite suprafețe și dimensiuni în frumosul complex Hotel Efir, situat la 250 de metri de mare, pe Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul particular de 4 camere, cu o suprafață de 254,68 m2 este situat la ultimul etaj. Dispunere: living cu chicinetă, trei dormitoare, două băi cu toaletă și trei terase. Fotografiile de interior sunt doar pentru ilustrare!

Complexul este format din 3 clădiri situate pe strada centrală a stațiunii Sunny Beach Resort. Distanța până la mare este de 250 de metri.

Pe proprietatea complexului există o piscină, un bar mare la piscină cu apă minerală, zonă de relaxare, restaurant cu preparate din bucătăria bulgară, pază 24 de ore, parcare, lift. La doar 2 minute de mers cu mașina până la parcul acvatic Sunny Beach. La 500 de metri se află supermarketul Lidl, deschis tot timpul anului.

Unul dintre avantajele care fac complexul atractiv și unic în regiune este combinația de resurse naturale, locație, facilități și servicii oferite.

Orașul antic Nessebar se află la 7 km, iar Aeroportul Burgas este la 35 de minute de mers cu mașina.

Taxa de întreținere este de 9 €/m2 pe an.

Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
254 m2
Suprafață utilizabilă
224.12 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
150 m
Medic
880 m
Cafenea
280 m
Restaurant
90 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00