Incredibil 3 camere cu vedere la mare, complex Obzor Beach, Obzor

Obzor , Bulgaria – ID 9847
130,000 €
Arie 90 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 1,500 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Prima linie! Apartament cu trei camere cu vedere la mare și la munte în Obzor!

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament cu trei camere într-un complex excelent, situat în prima linie în orașul de la malul mării Obzor. Apartamentul este situat la etajul patru și este compus din hol de intrare, living cu zonă de luat masa și bucătărie, balcon cu vedere la mare cu acces din living, două dormitoare, balcon cu vedere la munte cu acces din ambele dormitoare, baie-WC .

Apartamentul este spațios, dotat cu mobilier confortabil și elegant, precum și cu tot ceea ce este necesar pentru confortul locuitorilor săi.

Suprafața construită a apartamentului este de 79 m2, suprafața totală este de 90 m2. Preț excelent! Vă recomandăm!

Complexul este situat chiar pe plajă, într-unul dintre cele mai liniștite orașe bulgare de pe litoral - Obzor. Banda de plajă este una dintre cele mai lungi de pe coasta bulgară a Mării Negre - 10 km, iar lungimea plajei chiar în fața complexului este de 800 de metri. Apele mării sunt destul de calme, cristaline, iar nisipul este de culoare aurie.

Ideea principală a complexului este de a funcționa ca un aparthotel, potrivit pentru oricine caută o vacanță liniștită și dorește să se bucure de mare și de soare. Aici veți găsi pacea, liniștea, bucuria și confortul la care visați pentru dumneavoastră și întreaga familie în timpul vacanței de vară.

Prin cumpărarea unui apartament puteți obține nu numai reședința de vară, ci și un loc unde să vă petreceți vacanța și să obțineți venituri. Stațiunea oferă servicii de gestionare a proprietăților sub forma închirierii acestora turiștilor pentru sezonul turistic de vară, în perioada în care proprietarii nu își folosesc proprietățile. Complexul are contracte cu cei mai importanți operatori turistici licențiați și o publicitate eficientă, ceea ce a dus la o ocupare excepțional de bună a apartamentelor de către turiști în anii precedenți.

Complexul oferă următoarele facilități:

- Securitate 24 de ore pe tot parcursul anului;

- recepție;

- piscine, inclusiv salvamar, umbrele, șezlonguri;

- fitness;

- parcare;

- animatori pentru copii și adulți;

- grădiniță și loc de joacă;

- restaurant și bar la piscină;

- servicii contra cost: spălare, uscare, călcare; curățenie în apartament; furnizarea de echipamente suplimentare pentru copii: pătuț, scaun înalt, cărucior, babysitter pentru copii de până la 2 ani și multe altele.

Taxa de întreținere este de 1500€ pe an.

Apartament minunat într-o locație excelentă!

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
90 m2
Suprafață utilizabilă
79 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
200 m
Medic
290 m
Cafenea
270 m
Restaurant
90 m
Bar
130 m
Școală/gradiniță
320 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00