Investiție vile pe plajă în Cipru , trei băi și infrastructură hotelieră

Trikomo, Cipru – ID 8023
350,000 €
Arie 200 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Mare 300 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul
Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit. Cu noi nu plătiți un comision pentru intermedierea tranzacției, suntem agenți ai dezvoltatorului, cumpărați direct de la vânzător. Noi vă vom ajuta să vă îndrăgostiți de perla Mediteranei, Cipru.

În prezent, vă oferim posibilitatea de a achiziționa o vilă de investiții în acest proiect hotelier la condiții imbatabile.

Data de livrare a vilelor este în aproximativ un an, un an și jumătate. Dar puteți rambursa până la 72 de luni fără nicio majorare!

După predare se poate închiria imediat vila și se poate achita parțial prețul de achiziție, avem un plan de rambursare pe 6 ani fără majorare!

Vilele 3+1 au trei etaje, trei băi și sunt situate la 300m de plaja din Cipru. Proiectele vor include un club de iahturi de lux. Vilele au, de asemenea, piscină proprie. Alături de un parc acvatic grozav, aceasta este într-adevăr o investiție excelentă pentru a închiria și a economisi bani.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Proiectul are o infrastructură bogată în cadrul complexului în sine și de-a lungul plajei. Vă puteți bucura de spa, piscine, fitness, loc de joacă, parcuri acvatice, cafenele, restaurante, baruri pe plajă și multe altele. Cu cardul de client vă vom oferi acces la toate infrastructurile din toate proiectele acestui dezvoltator de pe întreaga insulă.


Dezvoltatorul este mândru să prezinte un card de membru care permite clienților să se bucure de privilegii și beneficii unice în toate proiectele dezvoltatorului , acesta include accesul la infrastructura dezvoltatorului și 10% reduceri în restaurante + alte beneficii.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
200 m2
Teren
200 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Terasă
27 m2
Piscină
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
4 km
Medic
22 km
Cafenea
360 m
Restaurant
70 m
Bar
370 m
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00