Luminos 1 dormitor în complexul Saphire, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9206
40,700 €
Arie 37 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/7
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament frumos cu 1 dormitor, suprafața totală este de 37 m2, situat la etajul 3 din 7 etaje, în complexul Saphir de pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajarea apartamentului este o zonă de relaxare cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon. Prețul include mobilierul complet și parțial cu aparate electrice.
Complexul Saphir este situat în partea centrală a celebrei stațiuni bulgare Sunny Beach. Toată infrastructura socială și de recreere necesară se află la distanță de mers pe jos: magazine, supermarketuri, restaurante, cafenele, baruri, farmacii, centru de sănătate, bancă, parc acvatic, cluburi, discoteci, stații de autobuz și multe altele.
Complexul este la dispoziția dvs. și a oaspeților dvs:
Recepție
pază 24 de ore
Ascensor
Supermarket, magazine
Centru spa, centru de fitness
Teren de tenis în aer liber
Piscină cu secțiune pentru copii
Bar la piscină
Restaurant
Loc de joacă pentru copii
Schimb valutar
Taxa de întreținere este de 9,60 €/m2 pe an. Complexul este situat la 200 de metri de mare.
Apartamentul este ideal pentru vacanțe și pentru a locui pe tot parcursul anului!
Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
7
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
37 m2
Suprafață utilizabilă
32.56 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
30 m
Medic
200 m
Cafenea
230 m
Restaurant
60 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
540 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00