lux 4 camere, frumos complex Oazis, la 20m de plaja, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9545
210,000 €
Arie 151 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 20 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

O oferta pentru cei pretentiosi! Va oferim un apartament de lux in prima linie si in marele complex Oazis din Ravda. Zona este de 4 camere, dimensiunea 151m2, situate la etajul doi din șase etaje. Se compune dintr-un living spatios cu o chicineta - 40 m2 cu acces la o terasa ce ofera vedere la mare, trei dormitoare, doua bai cu toaleta, spalatorie, dressing si alte terase. Apartamentul are incalzire in pardoseala si aer conditionat. Pretul include mobila si echipamentul complet conform pozelor. Toate facilitățile și infrastructura minunatei stațiuni sunt la câțiva pași.

Complexul in care se afla apartamentul are o amplasare excelenta in frumoasa statiune balneara Ravda, pe prima linie, la 20 de metri de plaja, aproape de centru, cu numeroase distractii si magazine si la doar 3 km de muzeul orasului antic. din Nessebar. Cladirea este construita din materiale de inalta calitate, cu arhitectura moderna si amplasarea confortabila si functionala a apartamentelor, spatii comune luxoase - lobby bar, receptie, lifturi, fatade si zone verzi. Această proprietate este potrivită atât pentru închiriere, cât și pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Echipamentul complexului:

• Piscina in aer liber si bar la piscina, zone de relaxare

• Securitate 24 de ore pe zi

• Vestiare cu dus

• Cafenea

• Parcare păzită

• Loc de joaca

Taxa anuală de întreținere este de 9,8 EUR/m2 pe an.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un parc acvatic în Ravda, care este comparabil cu parcul acvatic din Primosk, care este un oraș local popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
151 m2
Suprafață utilizabilă
132.88 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
160 m
Cafenea
50 m
Restaurant
30 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
70 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00