Luxury 3 camere, 200m de la plajă, complex Apolon 9, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 9475
Arie 108 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/6
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament frumos în complexul de elită Apolon 9. Suprafața este de 3 camere, suprafața totală este de 108 m2, este situat la etajul 5 din 6 etaje, complexul are lift. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu WC, două terase. Prețul include mobilier și echipamente. Complexul Apolon 9, în care este situat apartamentul, este potrivit atât pentru utilizare pe tot parcursul anului, cât și pentru închiriere. Un loc minunat pentru a vă relaxa cu copiii, situat între Ravda și Nessebar, la 200 de metri de mare, la 3 km de faimoasa stațiune balneară Sunny Beach, la 2 km de vechiul Nessebar și la 21 km de Burgas. Complexul Apolon 9 este înconjurat de o grădină pitorească cu verdeață și diverse plante ornamentale, loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii și adulți, zone pentru recreere și plimbări, parcare subterană. Accentul este pus pe o atmosferă confortabilă, pe confort și pe o construcție de înaltă calitate. Proprietarii și oaspeții lor sunt oferiți în cadrul complexului:

2 restaurante

6 piscine

zone de relaxare

cafenea, magazin

Centru pentru copii

Teren de tenis / volei / minifotbal

Parcare

SPA

Fitness

pază 24h

Managementul proprietății

Taxa de întreținere este de 10 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
108 m2
Suprafață utilizabilă
95.04 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
6 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
230 m
Cafenea
200 m
Restaurant
80 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00